• Official webstore Nee Makeup - Perfect Skin - Davinci- Anartxy
 • Order before 10pm for next-day delivery
 • Cruelty free and Non Toxic

4.8Out of 132 Reviews


  Da Vinci make-up penselen, beste penseel en ecologisch ook verantwoordt.

   

  ARTIST BRUSHES – QUALITY FOR GENERATIONS

  Gedurende decennia heeft da Vinci de hoogste niveaus van ervaring en competentie opgebouwd in de productie van cosmetische borstels. De traditionele kunst van het penseelmaken in combinatie met de beste materialen resulteert in perfecte gereedschappen voor de schoonheidsindustrie.

  In 2006 hebben we opnieuw geïnvesteerd in onze fabriek in Neurenberg, want voor ons is het basisprincipe „Made in Germany“ nooit in twijfel getrokken.

  Daarbij geven we niet alleen ons managementteam, maar ons hele personeelsbestand van betrouwbare en gespecialiseerde collega's de basis om te werken
  in een klimaat van vertrouwen dat nodig is voor producten van de hoogste kwaliteit.

  Kwaliteit en innovatie - de perfecte combinatie voor schoonheidstools. We zijn toegewijd aan kwaliteit en innovatie, door middel van onze naamgenoot en ons rolmodel, de renaissanceschilder en universeel genie "Leonardo da Vinci".
  DA VINCI EN ECOLOGIE
  Reeds bij de planning van ons nieuwe fabrieksgebouw hebben we bewust rekening gehouden met ecologische principes en hebben deze ook gerealiseerd bij de bouw van het nieuwe project in 2006. De volgende criteria zijn in het bijzonder in acht genomen:


  Ecologische normen:
  Al tijdens de planning stadium er is rekening gehouden met de vele mogelijkheden om gebouwen te isoleren die we tegenwoordig tot onze beschikking hebben. Daardoor is het gelukt om af te zien van airconditioningsystemen zodat er tijdens de zomermaanden geen energie verspild hoeft te worden aan het koelen van het gebouw. Bovendien zijn er andere ecologische principes waar we constant aandacht aan besteden, zoals bijvoorbeeld het afvalbeheer - vooral het verwijderen van problematisch afval zoals toners, resten van lijm en lijm, enz.
  grondstoffen uit duurzame bosbouw waar mogelijk - een ander belangrijk aspect is
  de carpool - we kopen alleen voertuigen aan die zuinig zijn in benzine- en dieselverbruik en voldoen aan de nieuwste uitlaatgasregelgeving.
  Veel verdere details, die allemaal worden toegeschreven aan het naleven van de ecologische gedachte op zich, zijn essentiële aspecten van de filosofie van ons bedrijf.
   
  Verwarming en verlichting:
  door onze fabriek aan te sluiten op de gemeenschapsverwarming van de stad Neurenberg, hebben we bewust afstand gedaan van een eigen olieverwarming. Deze milieuvriendelijke warmtevoorziening is technisch altijd up-to-date en een belangrijke factor van de stad Neurenberg.
  Bewust en zuinig omgaan met elektriciteit heeft ook in ons pand de hoogste prioriteit. Vanaf de planningsfase hebben we er veel belang aan gehecht om optimaal gebruik te maken van daglicht en om zowel in de fabriek als in de administratiekantoren zwakstroomverlichtingstoestellen te installeren. Om ons personeel extra te motiveren om matig elektriciteit te verbruiken, is er een programma geïnstalleerd waarmee de verminderde elektriciteitskosten worden terugbetaald aan al onze personeelsleden.
  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »