SUMMERSALE op onze losse testers-Code: 'Tester'

Nee BeautyConcept

Be Restyled in 60 minutes...

Een stralende look in slechts 60 minuten tijd

 

Draai de klok even terug naar tijden waar onze grootmoeders en moeders iedere week naar de kapper gingen om hun haar te laten brushen. Vandaag is het voor ons, moderne vrouwen met een overvolle agenda, ondenkbaar om wekelijks nog uren vrij te vinden voor de kapper. Toch verdient elk van ons een me-time momentje en daar zorgt Nee Make-Up voor met zijn gloednieuwe Beautyconcept!

 

Vernieuwende  aanpak

Nee Make-Up is een merk dat resoluut de kaart trekt van de professionals. Daarom verkoopt het zijn producten enkel via kapperszaken en beautysalons. De know-how en ervaring van deze mensen zorgt namelijk voor een perfecte service naar de Nee vrouw toe. Het label denkt graag op een innovatieve manier mee met zijn partners. Het feit dat wij vrouwen steeds minder tijd hebben, deed hen nadenken en stilaan rijpte het idee voor een gloednieuw concept: de kapper inzetten als stylingconsulent met Nee Make-Up als beautypartner.

 

Een ‘nieuwe ik’ in amper 60 minuten

Dankzij het nieuwe beautyconcept kunnen we stralen zonder al te veel tijd te verliezen. Wassen, knippen en brushen nemen nu eenmaal wat tijd in beslag en die vinden we niet wekelijks.  Tussen de knipbeurten door kan je dankzij het nieuwe idee wel bij je kapper terecht voor een “snelle beurt”. Je komt met gewassen en gedroogd haar naar de kapper die je volledig zal restylen volgens de look die je wil of die je je laat aanmeten. Je haar laat je stylen of opsteken en afwerken met leuke accessoires, je nagels krijgen een mooi kleurtje en er wordt bijpassende make-up aangebracht.

 

Dit alles in slechts 1 uurtje tijd! Even een moment voor jezelf...

Het Nee Make-Up Beautyconcept bedraagt 90 euro. In deze prijs zit een beautyitem ter waarde van 25 euro naar keuze.

 

 

block
block
Min: €0 Max: €5

Geen producten gevonden...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »